Am organizat și am fost prezenți la diferite evenimente naționale și internaționale având ca tematică produsele tradiționale culinare. Aceste evenimente cultural-tradiționale au ca scop promovarea produselor tradiționale românești și educarea populației cu privire la necesitatea adoptării unei alimentații sănătoase. Iată câteva exemple:

1. Activitati educative in cadrul unor proiecte impreuna cu organizatia WWF- Romania.Copiii prescolari au vizitat ferma proprie si s-au delectat cu produsele noatre traditionale  ;

2. La nivel local, în Baia Mare: târg săptămânal, festivaluri tematice, precum: Festivalul Toamnei (în cadrul evenimentuluiToamna Băimăreană), Festivalul Mangalița 2013Festivalul Mangalița 2014 etc. 3. În țară am organizat și participat la diferite târguri și expoziții cu produse tradiționale în marile orașe: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu);

4. Germania – participăm anual Săptămâna Verde / Grüne Woche Berlin .La ediția de anul acesta a targului internațional  ”Săptămâna Verde”, 16-25 ianuarie 2015,  am participat cu produse din carne de porc din rasa Mangalița : cârnați, mușchiuleț crud uscat, cotlet crud uscat, ceafă crud uscată, jambon cud uscat, jambon fără os, piept de porc, ciolan afumat.Totodată vom avea și produsele tradiționale din carne de porc și din carne de vită.

5. Vom organiza demonstratii practice privind taierea porcului si fabricarea produselor traditionale precum si degustari cu turisti in grupuri de 4-18 persoane.