Ferma familiei Tătăran
Cum a început totul
Încă de la începutul activității de prelucrare a cărnii am realizat doar produse sănătoase, tradiționale, fără aditivi alimentari și am folosit foarte multă carne din porcii crescuți în gospodăriile micilor fermieri sau localnici. Tocmai de aceea, produsele noastre au aceleași calități și aceeași savoare ca și cele realizate de către locuitorii de la sate, ca o continuare a tradiției înaintașilor noștri.
În prezent, avem o fermă de porci Mangalița și Bazna precum și o fabrică de prelucrare a cărnii unde realizăm produse tradiționale, în special din carne de porc din rasa Mangalița și Bazna. De asemenea, avem și o micro-fermă de pui de carne și claponi crescuți natural.
Pasiunea pentru natural & calitate
Rasa de porci Mangalița este o rasă rustică, având o mare rezistență la factorii climatici, nu necesită adăposturi speciale și nu este pretențioasă la furajare. Valorifică foarte bine resturile vegetale, resturile de la bucătărie, jirul sau ghinda.
Credem că românii ar trebui să se întoarcă la consumul de carne de Mangalița, carne foarte savuroasă și sănătoasă, grăsimea de Mangalița acționând ca un medicament pentru bolnavii de boli cardiovasculare și diabet.
Programul de lucru
LUNI – VINERI
8:00 AM – 5:00 PM
Strada Nucului 1, Lăpușel
Comuna Recea, Județul Maramureș
Contactați-ne
Vă stăm la dispoziție